Siema wszystkim. Pytanie jak w temacie. Szukam czegoś dobrego ale naturalnego bo chcę zredukować trochę wagi ale nie chcę używać spalaczy takich jak na siłowni. Wolę kupić coś naturalnego.
Na stronie http://tabletki-odchudzanie.net.pl/ masz taki fajny ranking gdzie znajdziesz suplementy wspomagające odchudzanie. Strona jest stworzona w oparciu o opinie klientów i znajdziesz tam też skład, krótki opis produktów oraz sklep gdzie można go kupić ;)
Produkt sam w sobie nie powoduje czegoś takiego więc musiał mieć takie problemy już wcześniej. Nie chcę tego brać bo to ma zły wpływ na organizm a wolę zrobić coś wolniej ale skuteczniej ;)
Fajny jest środek acai berry 900 czy jakoś tak. Powinieneś go znaleźć na tej stronie co kolega wyżej pisał. Dużo błonnika, bogaty w witaminy itp. Warto się tym wspomagać.
Sama używałam tego środka i mogę ci powiedzieć że jest naprawdę skuteczny. Co prawda ja dużo jeździłam na rowerze no ale to nic dziwnego, same tabletki na pewno nic nie zdziałają :D
No jeszcze nikt nie wymyślił takiego magicznego środka co by spalał tłuszcz siedząc przed telewizorem. Chociaż nigdy nie wiadomo. Technologia idzie do przodu to kto wie, może niedługo coś takiego będzie ;)